Ja, vad kan man vänta sig…

Vintern är tillbaks, vilket förstås är helt normalt i januari, men ändå. Det har snöat hela natten och jag väcktes väldigt tidigt av att både gata och trottoar plogades. Se’n fick jag skrapa bilen när jag skulle köra och handla. Hela bilen. Trots att den står i carport. Det hade blåst in kall, fuktig snö och satt sig fast runt om hela bilen. Nåja, jag är glad att jag har en bil att skrapa. En bil som fungerar. Som jag kan köra och handla med. Vi har i alla fall inte haft strömavbrott och andra struligheter, som det varit på flera andra platser i Sverige. Tranås verkar ligga bra till när det gäller att klara sig från de värsta oväder.

Idag är det i alla fall onsdag och jag behöver verkligen få till någon struktur på predikan till söndag. Det ska ju handla om Jesu dop och predikan är fortfarande spretig och vild. Det kan ju i och för sig vara bra men det finns för många lösa ändar som åtminstone behöver läggas i någon ordning. Välkommen på söndag och se om jag har lyckats ;-)

Igår ringde gynekologen med svaret på biopsin. Den visade en eksemreaktion. Ingen svamp, ingen psoriasis eller liknande utan eksem, så jag fick en starkare kortisonsalva som jag ska ta enligt ett schema och trappa ut under ganska många veckor och så får jag hoppas att det hjälper. Det har ju blivit bättre men stannat av lite och jag hoppas att detta ska ta det sista.

En kort tackbön från internet:

”Tack Gud för din ständiga närvaro, tack för att du möter oss som vi är. Hjälp oss att lita på din kärlek och ge vidare av allt du ger oss, Amen.”

Blessings

 <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0