”Alla möjligheter är möjliga”

På Nyårsafton skickade jag sms till några vänner och familjemedlemmar och det första svar jag fick tillbaka var så bra: ”Gott Nytt ÅR! Alla möjligheter är möjliga!” Det kommer jag att ta med mig under året. Jag tyckte det var så bra och verkligen något att ta till sig. Så jag ger det vidare här på bloggen idag. Gott Nytt År – alla möjligheter är möjliga!

På Nyårsafton var vi hos vänner, som vi brukar, och det var en väldigt trevlig kväll. Igår hade vi gudstjänst kl.15.00 och temat var I Jesu Namn. Predikan finns att lyssna på här på hemsidan. Det var riktigt mycket folk och det är ju alltid kul. Ganska många som inte brukar komma på gudstjänst, speciellt ofta i alla fall, så det var extra roligt. Bra sätt att börja det nya året.

Igår började det blåsa ordentligt och det stormar i hela landet, mer eller mindre på olika platser. Här i Tranås är det inte jätteblåsigt och solen skiner men det är rätt kyligt och när det är kalla vindar så blir det så kallt i vår lägenhet för det blåser typ rakt igenom. Det ska mojna under dagen tror jag så det blir väl bättre så småningom.

Nästa gudstjänst vi har är på söndag, den 6/1 kl.10.00. Då är det Trettondagen och temat är Epifana (som vanligt). Välkommen då. Efter gudstjänsten blir det grötlunch så det blir lite extra festligt.

Delar en indisk dikt idag:

”Dagen i dag är en märklig dag. Den är din. Gårdagen föll ur dina händer. Den kan inte få mera innehåll än du redan har givit den. Morgondagen vet du ingenting om. Men dagen i dag har du. Använd dig av det. I dag kan du glädja någon. I dag kan du hjälpa en annan. Dagen i dag är en märklig dag. Den är din.”

Grace & Peace

 <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0