Höstplaner

Under hösten har jag några saker inplanerade och däremellan få vardagen rulla på i ”normala” spår. Emellanåt känns det jobbigt att planera in olika saker eftersom jag varje dag balanserar på en tunn spindeltråd i måendet och aldrig riktigt vet hur det kommer att vara. Jag antar att allt beror på nedtrappning och hormoner och så länge det pågår så kommer det att vara såhär, mer eller mindre, och för tillfället är det mer. Jag vet att detta har varit ett återkommande tema här på min blogg och det visar väl bara att livet är tufft from time to time. I alla fall så är ju det närmaste avbrottet i vardagen Retreaten på Wettershus den 13-16 september. Förhoppningsvis gör den mig gott. Lördagen efter är det Loppis vid Församlingshemmet och det är ju bara några timmar men tar en del krafter i alla fall. Efter det dröjer det ett tag och sedan har jag köpt tågbiljetter till Malmö den 23-26 oktober. Nu är det ju ett tag sedan jag var och hälsade på där så nu är det dags och den veckan funkar bra. Jag köpte biljetter som inte går att boka om så jag hoppas att måendet samarbetar. Eventuellt kommer jag att ha slutat helt med Venlafaxin då, vilket jag ska testa efter Wettershusvistelsen.

Under höstterminen kommer vi också att ha tre lördagar med Frukost & Teologi på kåren och jag efterlyser teman att samtala om. Jag fick ett förslag – ”Meningen med livet” och det får det bli en av gångerna, kanske den första till och med. Men har du förslag på teman att samtala om vid dessa träffar så snälla tala om dem för mig. Om jag alltid ska bestämma så finns risk att det blir enkelspårigt, så det är mycket bättre om jag får tips utifrån, oavsett om du kan komma själv eller inte. Första samlingen är i alla fall den 29/9 kl.9-10.30.

Imorgon är det alltså ingen gudstjänst på kåren utan vi besöker Brunnsparkskyrkans konfirmationsgudstjänst då Carl från oss konfirmeras där, så då vill vi alla vara där och fira honom.  

Delar dagens bön från internet:

”Herre, Du gav mig förmåga att tänka och planera. Ge mig klara tankar och ett varmt hjärta. Om ödmjukhet ber jag, o Herre men också om frimodighet, I Jesu namn, Amen.”

Kram

 
 
<3

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0