Frost

Väderleksprognosen sa att det skulle kunna bli frost på natten till tisdag och jag tror att det var det. När termometern på balkongen stod på 3 grader vid 8-tiden (då är det lite kallare utanför) så har det nog varit under nollan under natten. Så nu är det obönhörligen höst/vinter. Nu skiner förstås solen och värmer upp allt, vilket jag uppskattar. Igår kunde jag till och med sitta en stund på trappan till kåren (på en kudde) i solen och fika innan Bibelsamtalet. Det gäller att ta vara på alla solstrålar. Magnus åkte med tåget till Stockholm tidigt i morse på nå’n konferens. Han ska komma tillbaka imorgon kväll.

Helgen var bra. Det var ju rejält blåsigt i lördags på loppisen men vi lät bli att ta med klädställningen och lät kläderna ligga i kartongerna så man fick titta igenom dem där. I övrigt hade vi resårband runt bordet så vi kunde spänna fast det som låg där så det inte blåste iväg när vindbyarna kom. Det var solsken för det mesta i alla fall och det var skönt. Det började ösregna precis efter att vi kommit hem. Gabriel fick i alla fall sålt mycket av sitt lego och lite annat. Så han tjänade mycket pengar på de timmarna. Jag fick knappt ihop till min del av bordshyran (som förra året). Lite tråkigt för mig med jättekul för Gabriel. Nu har jag tre kassar jag ska gå med till Erikshjälpen….

Gudstjänsten på kåren i söndags hade också varit fin och Urbans predikan ”Sanningen ska göra er fria” kan ni se och lyssna på här på youtube. Smart :-)

På lördag är det mycket som händer. Det är långlördag på stan. Det är också Världens dag för Världens barn och en massa aktiviteter på stan. Även bibelutdelning av Barnens Bibel till 5-åringar. På vår gudstjänst på söndag kan man också komma och hämta sin Barnens Bibel om man fått inbjudan till det. På lördag 9-10.30 har vi också terminens första Frukost & Teologi på temat ”Meningen med livet” och det är vi väl alla nyfikna på ;-) Glöm inte anmäla dig! På söndag är temat för gudstjänsten ”Harmoni” och det är del 1 av en predikoserie på 3 delar.

Idag är det dag 8 utan medicin. Det går ganska ok. Jag är glad att jag inte haft några större ”brain zaps”, men så tar jag också höga doser av Omega3 och jag förmodar att det gör mycket. Ostadig och osynkad är jag dock, men när jag ser tillbaka så har jag ju varit det mycket även med medicin så jag fortsätter ett steg i taget, både med det och med anti-candida-behandlingen /dieten. Det blir ju lite tråkigt den 18/10 då det är Afternoon Tea på kåren. Allt det goda som serveras där ingår inte i den behandlingen kan jag säga…. Jag får väl dricka en kopp ingefärste ;-)

Så en tackbön från internet:

”Tack Gud för din ständiga närvaro, tack för att du möter oss som vi är. Hjälp oss att lita på din kärlek och ge vidare av allt du ger oss, Amen.”

Grace & Peace

 ;-)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0