En (o)salig röra

Ja, så kanske man kan beskriva resultatet av valet. Resultatet som inte ännu är något resultat för alla rösterna inte är räknade än och det är alldeles för jämt för att veta hur det blir. Ja, det är inte speciellt förtroendeingivande på något sätt. Både positivt och negativt angående Sverigedemokraterna. De fick inte så stort stöd som många, inklusive de själva, trodde. Det blev färre och färre % efter hand vilket ändå är positivt. Att de ändå fick så stort inflytande som de fick är ett nederlag för Sverige i stort och inte minst för Tranås, där SD är det näst största partiet. Helt sanslöst! Skäms Tranås (och då menar jag naturligtvis inte alla som inte röstade på SD utan de som gjorde det.)

Vi var på Konfirmationsgudstjänst i Brunnsparkskyrkan i söndags. Det var väldigt fint. Det blev både konfirmation och dop. Två av ungdomarna döptes också och det är ju härligt. Det blev en lång gudstjänst så lite tufft var det, men det var väldigt fint på alla sätt.

Målaren håller på att måla vår gästtoalett nu. Ja, eller, han är inte här än idag. Han ska väl måla ett andra lager idag antar jag för det första kom på igår. När han är färdig ska mattläggaren lägga in ny matta och därefter ska det vara klart, äntligen.

På torsdag åker jag till Wettershus på retreat. Jag hoppas det blir bra och avkopplande och givande och att jag orkar. Nu är det ju inte speciellt ansträngande, antar jag, men jag är ju lite ostadig, yr och trött m.m. så jag får väl ta det som det kommer. Kanske bara bytet av miljö gör mig gott.

Delar en kort bön från internet:

”Gud, när oro och bekymmer får makt över mig, hjälp mig då att vila i dig, skilja mellan stort och smått och lämna framtiden i dina händer. I Jesu namn, Amen.”

Grace & Peace

 <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0