Något positivt

Speciellt i de jobbiga tiderna försöker jag hitta det positiva. Det finns alltid något och en positiv sak i det jobbiga som är nu är att jag fått väldigt fina naglar. Långa, hårda, snygga. Jag tror aldrig att jag haft så snygga naglar förut, i mig själv alltså. Så alla de dyra tillskotten verkar ha gjort någon skillnad i alla fall. Det är ett gott tecken. Det betyder att det händer något i kroppen även om jag inte känner det :-)

Och trots långa naglar gick det bra att bowla i lördags. Nä, jag vann inte, men det är helt ok. Jag tycker det är kul och vi var ganska många i olika åldrar och det var extra roligt. Efteråt var vi på kåren och åt tillsammans och då kom några till som inte hade varit med på bowlingen. Det var också trevligt och mysigt.

Söndagen gick också bra. Predikan, ”Harmoni del 2” finns att lyssna på här på hemsidan. Den handlar om kärlek :-) och det är ju aldrig fel.

Imorgon ska jag till Gynhälsan i Jönköping. Det är ju så när man bor i en liten stad som Tranås där det inte finns några specialister. Då får man söka sig någon annanstans och jag hade tur som hittade Gynhälsan som är ganska nybyggt och fint och utökar sin verksamhet, samt en väldigt bra och trevlig gynekolog. Så jag hoppas det blir ett givande besök.

Idag blir det att göra program till söndag och börja på predikan. Det är sista delen av Harmoni-serien.

Så delar jag den korta morgonbönen från internet:

”Herre, finn mig där jag är idag, ge mig vad jag behöver och stanna hos mig tills natten kommer, Amen.”

Grace & Peace

Ellerr hur ;-)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0