Ruggigt och duggigt

Ja, det är nog bästa beskrivningen om man tittar ut genom fönstret idag eller sticker ut näsan genom dörren. Det är milt i luften och det är skönt. Jag klarar det bättre än när kylan biter i kinderna, samtidigt är detta ganska sömningivande så det var bäst att städa på en gång på morgonen så det blev gjort. Det var ett smart drag.

Igår kväll hade jag ett fint samtal som med säkerhet kommer att leda till en soldatinvigning framöver. Väldigt trevligt. Det är roligt när någon är så positiv så glad att få ta det steget och det är upplyftande, så det får vi göra något bra av. Mer om det framöver.

Nästa vecka, onsdag till torsdag, ska vi på kårledardagar på Badhotellet. Så himla bra. Vi får vara och bo på hotell men vi behöver inte åka iväg nå’nstans och så får Gabriel öva på att vara hemma själv och sköta om både sig själv och katterna så att han kan vara och göra det till våren när det är ledardagar i Örebro. Och nu är vi ju väldigt nära och kan komma hem när som helst, så det är en bra träning. Det ser vi fram emot. Jag hade ju förstås sett fram emot att få ta vara på spa-avdelningen men med tanke på candidan som fortfarande plågar mig så blir det ju inte så mycket av det. Inte pool eller bastu i alla fall. Kanske man kan hänga lite på relaxavdelningen ändå under de timmarna vi har till relax och att umgås.

Jo, candidan har blivit lite bättre. Utslaget har dämpats och blekts lite på sina ställen och det verkar som att det kan bli bättre, men det kliar fortfarande, det är irriterat och det känns inte som att det går stadigt framåt hela tiden utan mer lite fram och tillbaka vilket gör mig så less, ibland mer och ibland mindre. Det är ju några veckor kvar på just den här behandlingen men det övriga, naturpreparaten och dieten, kommer ju att hålla på länge än, vilket är helt ok för mig att göra om bara dessa irriterande symtom ville försvinna.

Nåja, nog om det för idag. Snart ska jag ta en promenad och känna lite på det ruggiga och duggiga.

Delar dagens korta bön från internet:

”Lägger denna dag i dina händer. Hjälp mig att i min svaghet lita på din styrka, Amen.”

Blessings

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0