Just som det regnar…

…så kommer det en skur. Ja, så var det tidigare i morse. Plötsligt kom det ett kraftigt regn som slog mot fönstren. Se’n avtog det en stund och se’n kom en kraftig skur igen. Det var verkligen ett välbehövligt regn. Nu är det molnigt och svalare men tillräckligt skönt för att sitta på balkongen i skuggan. Igår var det helt otroligt varmt. På kvällen satt jag på balkongen med markisen långt nerdragen, men det var som en bastu. Och fast vi hade balkongdörren helt öppen och fönster helt öppna på andra sidan lägenheten så var det ändå hur varmt som helst, så regnet och svalkan var välkommet.

Idag har Magnus en enstaka jobbdag såhär mitt i semestern. Han ska vara med och marschera med en gemensam musikkår i Paradmarschen om den stund och ikväll ska han ha inledningen på Sommarkvällen i Sännevadet då Anebykvartetten kommer.

Gabriel hade sista dagen på sommarjobbet igår så nu är han också ledig, vilket han tycker är skönt. Han ska få åka till Malmö den 16-19 juli och bo hos Olivia och träffa kompisar. Det ser han också fram emot. Se’n är det ju NärCon i Linköping den 26-29 juli och förberedelserna inför den har ju hållit på sedan i höstas. Han har själv gjort sin dräkt och är snart färdig med den.

Om en stund får jag gå ut några ärenden och gå en promenad. Känner mig ganska vimmelkantig idag, fast jag har sovit bättre inatt än natten innan i alla fall.

Dagens psalmvers från internet, 714:3:

”Du hör alla böner som mänskorna beder och lyssnar med kärlek till stora och små. Och fast vi på jorden är många miljoner du alltid har tid med var särskild ändå.”

Blessings

 <3 <3 <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0