Inte en enda liten sparv….

….faller till marken utan att Gud vet om det. Igår föll en sparv till marken. Eller egentligen, den flög rakt in i vårt badrumsfönster och föll ner på taket till carporten och dog. Bara sådär. Jag satt på balkongen och plötsligt hörde jag bara en smäll och en duns, så jag kollade och mycket riktigt låg det en liten fågel nedanför balkongen. Snövit hörde det också och kom springandes och la sig och tittade på fågeln ifall den skulle röra på sig. Hon hade full koll, men den dog. Klarade inte smällen. Stackars lilla fågel. Och badrumsfönstret av alla fönster. Det är ju inte ens stort. Ja, så kan det gå.

Det är lika varmt idag. Ska visst bli runt 30 grader. Det blev intervallträning, hinderbana och utegym i Östanåparken i morse. Det låter väldigt ambitiöst, men jag tränar inte jättehårt. Det är mest skönt med lite omväxlande träning och att använda många olika muskler. Bra att göra det innan det blir för varmt också. Magnus ska åka och få vår AC lagad idag. Vi fick erbjudande om att låna bil av en vän när hon jobbar, och det är ju fantastiskt snällt, och det hade vi säkerligen gjort om vi inte skulle kört så mycket, men vi behöver ju ha en fungerande AC i vår egen bil för det är lite mer körning kvar den här sommaren, jag hoppas det funkar bra idag.

Även idag en bön från internet:

”Gud, våra liv pendlar mellan ljusets glädjefulla liv och skuggornas tröttsamma tillvaro.
När vi går på tomgång, Gud, överraska oss med ett leende, en blick, en förlösande kommentar, en färgnyans som bryter igenom gråheten, så att vi kan få ny kraft och inspiration att leva igen med öppna sinnen och med äkta skapande nyfikenhet på livet.
I dina händer överlämnar vi oss, Amen.”

Blessings

 <3 <3 <3

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0