Varmare igen

Idag är det varmare igen. Jag tog koftan när jag gav mig ut till Östanåparken i morse för att träna, men fick ta av den på en gång igen för luften är mild och varm och sommar. Det känns bra. Just nu är det lite mulet och det är också skönt. Värmen ska väl inte hålla i sig direkt så jag får njuta idag.

Jag skrev predikan igår. Ska kolla igenom den innan jag skriver ut den. Det var en cool känsla när jag väl satte mig vid datorn och började skriva utifrån de få ord och meningar jag hade i ämnet. Plötsligt så flöt det på. Tankarna och orden kom ”av sig själv”. Jag kom på berättelser och liknelser som passar in och även frågor och funderingar att dela med mig av. Den blev färdig i alla fall och jag får se om den verkar lika bra idag :-) Välkommen på gudstjänsten i Sännevadet på söndag kl.10.00 så kan du själv göra dig en uppfattning om den funkar eller inte.

Imorgon är Magnus en av dem som ställer ut några båtmodeller nere i lokalen under oss, gamla Mollys Hus, där det är olika konstverk som ställs ut. Konstrakan börjar imorgon och slutar nästa helg. Det är vernissage imorgon kl.10.00 så den får jag ju gå på. Vi firar dessutom 28 årig bröllopsdag imorgon, Magnus och jag, så vi får väl gå och fika sedan eller nå’t.

Idag delar jag en bön av Margareta Melin

”Du som vill att jag ska finnas, du som vet att jag är jag - du förstår mitt hjärtas längtan och är hos mig natt och dag. Din är jag och all din kärlek får jag varje andetag, Amen.”

Blessings

 <3 <3 <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0