Röstat

Igår var jag och förtidsröstade på Tranås Direkt. Det är så praktiskt att göra det, det ligger näsa oss och knappt nå’t folk alls. Man kan förtidsrösta på stadshuset också, vissa tider i alla fall, och där är väl också röstningen på valdagen den 9/9. Denna gång har det inte varit enkelt. Det har det väl aldrig varit riktigt men i år var det extra svårt och jag röstade inte på samma som jag gjort de senaste valen. Jag har lyssnat på Britta Hermanssons podcast, ”Brittas vardagsrum”, som under augusti månad bytte namn till ”Brittas Valdagsrum” och hon intervjuade alla partiledarna en och en under Vårgårda möten. Det var intressanta intervjuer och man fick höra en del andra sidor av partiledarna som man kanske inte visste innan. Se’n var det ju politik också förstås men det var i ett sammanhang som inte var lika jobbigt som partiledardebatter och andra utfrågningar. Så har du inte röstat än och har svårt att bestämma dig kanske du vill lyssna på dessa.

Lördagen den 22/9 är det Loppis utanför Församlingshemmet. Jag har bokat plats så jag och Gabriel kan stå och sälja. Hoppas det går bättre för mig i år. Förra året gick det bra för Gabriel, han tjänade rätt mycket på sina legogubbar, men jag lyckades väl få ihop till platshyran så det var ju mindre lyckat. I år har jag förhoppningsvis fler saker som är lockande så jag kan få ihop lite mer. Gabriel har rensat ut en hel del Lego igen så han hoppas också att han får sålt mycket. Det är ju ett praktiskt sätt att sälja det på. Vi har ledig helg den helgen så det passar bra.

Delar en bön från internet. Har delat den förut men det hindrar ju inte:

”Led mig från död till liv, från lögn till sanning. Led mig från vanmakt till hopp, från rädsla till tillit. Led mig från hat till kärlek, från krig till fred. Låt fred fylla våra hjärtan vår värld, vårt universum, Amen.”

Kram

 <3

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0